Lake Tahoe

Yosemite NP

Over ons:

In 2013 reisden wij met een gehuurde camper in het zuidwesten van de VS. Een reis van San Francisco naar Lake Tahoe, daarna via Yosemite National Parc (NP) en Sequoya NP richting Death Valley om van daaruit Las Vegas te bezoeken. Na "Vegas" reden wij via Zion NP en Bryce NP naar Arches NP om daarna via Monument Valley richting het Grand Canyon NP te rijden. Het laatste stukje van de reis ging via Lake Havasu en Yoshua Tree NP naar Los Angeles en van daaruit via de Highway One weer naar San Francisco. Door deze prachtige reis zijn wij ronduit verslaafd geraakt aan reizen met een camper en hebben bij thuiskomst direct onze eerste camper aangeschaft.

Om de kosten te delen met anderen besloten wij deze ook te gaan verhuren. De animo was zo groot dat we hobbymatig besloten er een camper bij te nemen en deze ook te verhuren. De kans dat we dan zelf over een camper konden beschikken wanneer wij zin hadden in een vakantie werd zodanig wat groter. De hobby begon echter binnen een jaar flink uit de hand te lopen en daarom hebben wij besloten per 1-10-2014 te starten met EU Campers. 


In 2024 heeft EU Campers 18 campers in de verhuur.


Onze campers worden hoofdzakelijk verhuurd in de maanden april tot en met oktober van ieder jaar.

We gebruiken altijd de wintermaanden om ervoor te zorgen dat alle campers een beurt krijgen, slijtagedelen worden vervangen en kleine schades worden gerepareerd.

En uiteraard is het verhuurleven van campers niet onbeperkt en daarom nemen we na een aantal jaren afscheid van de oudere campers en kopen we daarvoor in de plaats wat jongere exemplaren terug.

Kosten noch moeite sparen wij om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo prettig mogelijk verloopt.


Helaas blijkt het terugkopen van jongere exemplaren momenteel lastig. Door corona en de oorlog in Oekraine is er moeilijk aan betaalbare nieuwe campers te komen en daardoor staat ook de tweedehandsmarkt onder druk. Voor 2 jaar oude campers moet soms meer dan de nieuwprijs worden betaald.

Hierdoor zijn helaas de huurprijzen ook gestegen.


Ons KVK-nummer is 61506516.


Tot zover de informatie die EU Campers aangaat  (Over ons, about us).

Sequoya NP

Death Valley

Las Vegas

Zion NP

Bryce NP

Arches NP

Monument Valley

Monument Valley

Grand Canyon NP

Deel deze pagina