Bedrijfslocatie EU Campers: Het Ambacht 56, 6931 EZ Westervoort.

Vier van onze prachtige campers op een rij.

EU Campers is het adres voor het huren van campers.  Wij zijn gevestigd in Westervoort in de provincie Gelderland. 

Waarom EU Campers? ✓ jonge campers ✓ diverse soorten campers ✓ betaalbaar ✓ goede service ✓ vooraf bezichtigen mogelijk

Naast de reeds bestaande camperverhuur is vanaf 1-3-2017 ook verkoop van campers een essentieel deel van de activiteiten van EU Campers. Op onze locatie in Westervoort beschikken wij tevens over een eigen wasplaats. Deze wasplaats is ook toegankelijk voor huurders die er de eindschoonmaak kunnen doen.

Huur van ons een jonge camper en ervaar het genot van vrijheid en van het gaan en staan waar u wilt en wanneer u maar wilt. Ook wanneer u van plan bent een eigen camper te gaan kopen doet u er verstandig aan eerst eens een camper te huren. Er zijn immers erg veel types en indelingen mogelijk. Zo zijn er buscampers, volintegraalcampers, halfintegraalcampers en alkoofcampers. Ook is er de keuze uit twee losse bedden (in de rijrichting) achterin een camper of een zogenaamd frans bed, een dwarsbed of een queens bed. Door eerst een keer een camper te huren kunt u ervaren wat u belangrijk vindt bij een camper. Velen vinden een alkoofcamper het minst mooi maar daar staat wel tegenover dat alkoofcampers vaak de meeste slaapplaatsen hebben.

In 2020 zijn via ons 19 campers in de verhuur, 18 halfintegraalcampers van 2017, 2018 en 2019 en een volintegraalcamper van 2015. 

Niet alle 19 campers zijn ons eigendom. Een aantal campers zijn eigendom van Noorderzon Campers uit Wolvega of van particulieren die hun camper, wanneer zij deze zelf niet gebruiken, willen verhuren. Wanneer u één van deze campers wilt huren zullen wij u met Noorderzon Campers in contact brengen zodat u een huurovereenkomst met hen kunt regelen. Op onze website ziet u foto's, kunt u de huurprijzen inzien en staat altijd de actuele beschikbaarheid.

 

 

Vanzelfsprekend hanteren wij verhuurvoorwaarden, bekijk deze HIER.

Na het verhuurseizoen bieden wij de campers te koop aan. Wanneer een camper wordt verkocht wordt deze door ons vervangen door een camper die jonger is en/of minder heeft gereden. Zo kunnen we u altijd een camper met een lage kilometerstand aanbieden. De kans op panne onderweg is zodoende minimaal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camperverhuur camper huren camper te huur Arnhem Apeldoorn Duiven Nijmegen Westervoort Gelderland Goedkope camper buscamper huren voordelige camper huren goedkoopste camper huren 2 persoons 4 persoons 6 persoons