Nieuwe locatie EU Campers per 1-3-2017: Het Ambacht 56, 6931 EZ Westervoort!

EU Campers is het adres voor het huren van campers.  Wij zijn gevestigd in Westervoort in de provincie Gelderland. 

Waarom EU Campers? ✓ jonge campers ✓ diverse soorten campers ✓ betaalbaar ✓ goede service ✓ vooraf bezichtigen mogelijk

Naast de reeds bestaande camperverhuur is vanaf 1-3-2017 ook verkoop van campers een essentieel deel van de activiteiten van EU Campers. Op onze locatie in Westervoort beschikken wij tevens over een eigen wasplaats. Deze wasplaats is ook toegankelijk voor huurders die er de eindschoonmaak kunnen doen.

Huur van ons een jonge camper en ervaar het genot van vrijheid en van het gaan en staan waar u wilt en wanneer u maar wilt. Ook wanneer u van plan bent een eigen camper te gaan kopen doet u er verstandig aan eerst eens een camper te huren. Er zijn immers erg veel types en indelingen mogelijk. Zo zijn er buscampers, volintegraalcampers, halfintegraalcampers en alkoofcampers. Ook is er de keuze uit twee losse bedden (in de rijrichting) achterin een camper of een zogenaamd frans bed, een dwarsbed of een queens bed. Door eerst een keer een camper te huren kunt u ervaren wat u belangrijk vindt bij een camper. Velen vinden een alkoofcamper het minst mooi maar daar staat wel tegenover dat alkoofcampers vaak de meeste slaapplaatsen hebben.

In 2019 zijn via ons 10 campers in de verhuur, zeven halfintegraalcampers van 2017 en 2018, een buscamper van 2016 en twee volintegraalcamper van 2015 en 2016. 

Niet alle 10 campers zijn ons eigendom. Een aantal campers zijn eigendom van Noorderzon Campers uit Wolvega of van particulieren die hun camper, wanneer zij deze zelf niet gebruiken, willen verhuren. Wanneer u één van deze campers wilt huren zullen wij u met hen in contact brengen zodat u een huurovereenkomst met hen kunt regelen. Op onze website ziet u foto's, kunt u de huurprijzen inzien en staat altijd de actuele beschikbaarheid.

Mogelijk heeft u zelf al een camper en wilt u deze ook graag door ons laten verhuren in de weken dat u deze zelf niet gebruikt. Daarmee kunt u eigenlijk alle kosten van de camper compenseren. U kunt ons dan benaderen om hierover eens te komen praten. Het is wel zo dat wij uitsluitend willen bemiddelen bij jonge en mooie campers, d.w.z. niet ouder dan 4 jaar en minder dan 100.000 km op de teller.

 

 

Vanzelfsprekend hanteren wij verhuurvoorwaarden, bekijk deze HIER.

Na het verhuurseizoen bieden wij de campers te koop aan. Wanneer een camper wordt verkocht wordt deze door ons vervangen door een camper die jonger is en/of minder heeft gereden. Zo kunnen we u altijd een camper met een lage kilometerstand aanbieden. De kans op panne onderweg is zodoende minimaal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camperverhuur camper huren camper te huur Arnhem Apeldoorn Duiven Nijmegen Westervoort Gelderland Goedkope camper buscamper huren voordelige camper huren goedkoopste camper huren 2 persoons 4 persoons 6 persoons